pátek 12. července 2013

7.den

Dnes v předposlední den jsme opět vstávali až v 8:30. Pak jsme šli na snídani a potom jsme nešli jako obvykle pracovat na počítačích, ale byla ukázka celotýdenní tvorby na počítačích. Všichni jsme byli zabráni tak moc do ukázky našich prací, že jsme zapomněli na svačinu. A tak jsme si svačinu nedali, protože bychom nejedli oběd. K obědu byl brambor s masem a mrkví.
Po obědu byl odpolední klid, po kterém následovala celotáborová hra, kde jsme v našich týmových skupinách museli znovu ovládnout Ameriku, protože nám ji super-padouši zabrali. Šlo o strategickou hru, kde jsme byli rozděleni na válečníky a průzkumníky a dobíjeli města Ameriky, z nichž jsme brali a přenášeli poklady. Cílem hry bylo získat co  nejvíce pokladů, který byly umístěni ve městech. Body byly za poklady v našich městech a za počet dobytých měst (v průběhu hry, ne těch, co nám zůstaly na konci). Podrobný popis je na http://tabor-baltik.webnode.cz/news/den-sedmy-bitva-o-ameriku/.



Díky dobytí měst jsme získali stroj, s nímž se dá změnit minulost. Každý tým si vybral jednu scénku z života největšího superpadoucha Foyda Copheada a zahrál jí jednou jak se staa a podruhé s alternativnímdobrým koncem. Takto jsme změnili minulost a ovlivnili Floydovu budoucnost, takže se už nestal padouchem.


K večeři byly buchtičky se šodó. Hned potom jsme se přestrojili do obleků a šli na briefing. V celotáborové hře jsme skončili na děleném druhém místě (za dnešek jsme byli první) a pak jsme měli áborák, kde jsme scénky zahráli a opekli si špekáčky.

Team PÚ(Natka a Teri)

Žádné komentáře:

Okomentovat