pondělí 8. července 2013

3. den

Dnes jako obyčejně jsme měli snídani (chléb, sýr, marmeláda šunka a nějaká zelenina). Pak každý šel pracovat na počítači (jak bylo popsáno ve 2. dni). Pak jsme si dali "vydatnou" svačinu - broskev. Po "vydatné svačině" jsme šli ven a každý si udělal masku svého superhrdiny (na malování jsme používali vodovky a tempery). A abychom si trochu zahráli, tak jsme si zahráli vybiku (naší oblíbenou hru). Do jídelny na oběd jsme přišli skoro všichni udýcháni a měli jsme velký hlad, takže se nám oběd hodil. A pak jsme měli zasloužený polední klid, asi hodinu a půl. Po poledním klidu jsme si zahráli další táborovou hru. Dozvěděli jsme se, že v časopisu Čtyřlístek se najednou ztratil Pinďa a my ho musíme zachránit. Na louce byly rozmístěny papírky s kusy upraveného příběhu ze Čtyřlístku.
Ve skupinách po dvou jsme vyráželi  po 3 minutách a chodili jsme k různým papírkům, kde bylo napsáno číslo papírku a na něm vždy 2 nebo 3 možnosti nebo žádná a když jsme si vybrali nějakou možnost, tak tam bylo i číslo dalšího papírku, na který máme jít. Přitom jsme si vždy zapsali číslo papírku na určený papír. Celá hra byla na čas, což znamená, která ze čtyř skupin bude 1. Po této namáhavé hře jsme měli svačinu, tentokrát to byl jogurt (byly to různé příchutě - jahodová, broskvová, banánová a lesní plody) samozřejmě jahodové byly vyklizeny nejdříve. Ten kdo chtěl, ten šel hrát vybiku. Nejdřív nás bylo 6, ale pak se to rozrostlo a ty ostatní  "slečinky" si povídaly.
Postupně ostatní "odpadávali" a šli na večeři. K večeři jsme měli zapečené těstoviny s masem a kdo chtěl, tak si dal i okurku nebo kečup nebo obojí. Po večeři jsme šli na briefing, kde jsme se fotili.

A zrovna teď píši blog.

Team PÚ (autor i ilustrace: Natka)
 
 
Naše superhrdinské masky


Naše oblíbená hra (vybika)

Žádné komentáře:

Okomentovat