čtvrtek 11. července 2013

6.den

Dnes jsme výjimečně vstali v 8:00. Snídaně byla v 8:30. Poté jsme šli dělat programy na počítačích, které jsme dělali celé dopoledne. Následoval oběd. Celé odpoledne jsme hráli celotáborovou hru, která měla název "Byrokracie". Tato hra spočívala v tom, že jsme měli pomocí 5 indicií v obálkách najít superpadoucha. Ale nebylo to tak jednoduché. Museli jsme obíhat stanoviště a sbírat formuláře. V této celotáborové hře byla tato stanoviště:
Kancelář prezidenta, BIS, Recepce BIS, Recepce, Čínská Ambasáda, Kancelář Ministra zahraničí, Americká Ambasáda, Ministerstvo školství, Policie, Registr nespokojených kantorů, Úřad pro lokální rozvoj nevadské pouště, Tajný úřad pro kontrolu vodních bytostí, CZECH POINT, Registr čínských vražedných kuchařů, Odbor pro práva jiných a mimozemšťanů, Nevadská státní správa, Ministerstvo školství školící středisko, Svaz českých rybníkářů, Tajný úřad pro kontrolu mimořádně nebezpečných jedinců s paranormálními vlastnostmi, Čínská vyšetřovací služba, Univerzitní výzkumné laboratoře a to je přibližně všechno.

Z výše uvedeného výčtu můžete usoudit, jak byla hra vyčerpávající. Úředníci nás zdržovali, jak jen to šlo a polovina úřadů byla zavřená (vždy ty, které jsme potřebovali) z důvodu deratizace, hraní si s králíčky, bonbonové pauzy a podobných absurdit. Hra nám byla záměrně ztěžována tak, že formulář jsme mohli získat jen pokud jsme znali jeho přesné jméno, které nebylo jednoduché zjistit. Ve snaze přijít na to, ke které žádosti potřebujeme které povolení a potvrzení a ke kterému doporučení je potřeba která žádost, ztratili jsme absolutně přehled a nevyznali se úplně v ničem. Nebyli jsme však jediní, kteří byli zmateni. Jedna z úřednic nám omylem dala špatný papír a my jsme doběhli druzí. Potom jsme zjistili, že nastala chyba a museli jsme pro potřená povolení, což zabralo dost času a skončili jsme poslední. Za tohle nedorozumění nám alespoň dali dělené třetí místo.

Večerní briefing byl krátký, neboť hra byla dlouhá a probíhala i po večeři. Teď probíhá psaní blogů a večer uvidíme (bojovka...).
Matyáš (napsal)
Teri (opravila a dopsala zbylých 9/10 textu)

Žádné komentáře:

Okomentovat