neděle 7. července 2013

2.den

Dnes jsme "vstali" v půl sedmé a s velkou fyzickou námahou se dostavili na snídani v osm. Dopoledne jsme strávili prací na počítačích podle svých skupin. Po svačině (nedílná součást stravování) v podobě banánu jsme si nasprejovali svá teamová trička s šablonou kterou jsme vytvořili včera. Následoval obídek (jakási kýta na smetaně) a zasloužený polední klid. O poledňáku jsme psali cedulky se členy pokojů, aby všichni věděli, kam nemají chodit. Potom jsme vyrazili na další část táborové hry, spočívající v hledání obálek, které vedly k jedné z částí stroje. Při hře tři dvojice se zavázanýma očima sbíraly obálky s písmeny navigovány navigátorem (bez zavázaných očí, ale občas to nebylo poznat...).
Následoval další příjem potravy - meloun.
Dále jsme vyrazily na cestu, kde byly tři obrysy mrtvol (nebudu blíže popisovat). Zabočili jsme na stezku, kde byl zákaz vstupu (proč taky ne, že?) a pochod nám byl ztížen hody kostkou, podle kterých jsme vykonávali různé úkoly. Nošení ostatních členů teamu nám ušlo k velkému zklamání Davida, který se na to škodolibě těšil již celý rok.
Druhou obálku jsme našli poměrně rychle. Nejdřív jsme vyluštili šifru a pak jsme se s výsledkem svěřili stromu označenému hvězdou, což vypadalo jistě velmi normálně. Když jsme nalezli v křoví již zmíněnou obálku, vydali jsme se zpět.
Nečekaně přijela Ilča jako náhrada za mrtvou Sylvu.
Nakonec jsme pomocí básniček nalezli poslední obálku a složili přístroj, který dokáže přenést člověka mezi dimenzemi. Kvůli mizerné kvalitě jsme nedopadli zrovna nejlépe, ale přemlouvat Herkules, aby se odlepil je poměrně těžké.
Pak jsme si zahráli vybiku a šli na večeři. Večeře byla absolutní gastronomický skvost, jímž je Loutí (jak název napovídá) proslaveno - francouzské brambory.

Nakonec jsme šli na focení a briefing a teď píšeme blog. Někteří si budou moct i něco vyrobit.
Jakékoli argumenty o neobsáhlosti článku jsou zbytečné.

Team Pú (hlavně Teri)
                                        Někdo pracoval na počítači, někdo u lega

                                           Všechny děti mimo navigátorů měly zavázané oči

Svěření se stromu

Ilustrace: Natka


1 komentář:

  1. Ahoj,
    sice mám psaní komentářů zakázané coby nemožná matka, ale dovolím si alespoň malou poznámku. Velice vítám nápad s kostýmy; konečně jsem si jistá, že své dítě bezpečně poznám!
    Díky a zdravím všechny, Eva

    OdpovědětVymazat